Over ons

Welkom bij Lingerie Caress

De speciaalzaak voor vrouwen met passie voor lingerie en oog voor detail.

Lingerie Caress werd opgericht in 1959 door Anna Van den Heuvel. Later nam dochter Sophie Verbruggen het roer over. Samen met Mandy staat zij je bij met professioneel stijladvies en een persoonlijke begeleiding zodat je met de juiste maat en pasvorm naar buiten gaat. 

De collecties bij Lingerie Caress worden gekozen op basis van originaliteit, kwaliteit en een technisch perfecte ondersteuning. Kwaliteit en dagelijks comfort staan in combinatie met vrouwelijk, sensueel en stijlvol centraal bij Lingerie Caress. Denk aan merken zoals Paladini, Aubade, Empreinte ,Chantal Thomass, ID Sarrieri en tal van anderen...

Naast stijlvolle lingerie van A- tot H-cup, vind je bij Lingerie Caress een uitgebreid assortiment nachtmode en loungewear, uitgevoerd in zuivere, streelzachte materialen.

Het hele jaar door, dus ook in de wintermaanden, kan je bij Lingerie Caress terecht voor strandmode...badpakken en bikini's met bijpassende accessoires van de mooiste merken, zoals Melissa Odabash, Calarena, Raffaela d'Angelo, DnuD, en zoveel meer....

Bij Lingerie Caress kan je ook terecht voor het aanpassen van een borstprothese. Liesbeth Truyens, een ervaren bandagiste en Sophie Verbruggen, een professionele lingerieconsulente, staan je bij in een ontspannen en vrouwelijke sfeer bij het uitzoeken van de borstprothese die perfect bij je lichaam past. Samen proberen we vrouwen die een mammectomie hebben ondergaan te helpen de draad weer op te pakken met vernieuwd zelfvertrouwen en zelfrespect.Om de beste service te garanderen, werken wij voor het aanpassen van een borstprothese graag op afspraak.

Lingerie Caress is gekend voor de persoonlijke service, de enorme vakkennis en de exclusieve collecties. Op deze manier laten wij je graag zien wat perfecte lingerie kan doen voor je lichaam en zelfvertrouwen.

Groetjes,

Sophie en Mandy 

Team Caress