Postopeatieve bh's , compressiekleding, borstprothesen en prothesebeha's

ADVIES NA BORSTOPERATIES

Het is zeer belangrijk om na je borstoperatie de juiste postoperatieve bh te dragen. Bij Lingerie Caress zijn we gespecialiseerd in het aanpassen van deze compressie bh's.

Je draagt deze bh tot een 6-tal weken na je borstvergroting, verkleining, borstlift of reconstructie. Je plastische chirurg vertelt je hoe lang je je speciale bh moet blijven dragen. Volg zijn raad op, want op die manier zal je het mooiste resultaat krijgen!

Een postoperatieve bh wordt dikwijls een sportbh genoemd, maar dat is het niet!!! Een echte postoperatieve bh zorgt voor het maximale comfort voor je borsten!

  • een perfecte ondersteuning
  • verkleint de kans op infecties
  • minimaliseert zwellingen
  • verbetert de bloedcirculatie
  • stabiliseert eventuele implantaten
  • vermindert pijn
  • vormt de contouren

Natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor de juiste drukkleding voor na een buikwandcorrectie of liposuctie!

Wij zijn ervan overtuigd dat een correcte meting zeer belangrijk is voor een perfect draagcomfort en een goede genezing, daarom verkopen wij niet uit dit gamma in onze webshop. Je bent altijd welkom bij ons in de winkel voor professioneel advies!

 

ONGELIJKE BORSTEN

Borstasymmetrie komt vaak voor bij vrouwen.

Na een borstsparende operatie of een borstreconstructie kan na enige tijd asymmetrie ontstaan, bijvoorbeeld na bijkomende behandelingen, maar ook door gewichtsschommelingen of van nature uit kunnen vrouwen asymmetrische borsten hebben.

Deze asymmetrie kan je levenskwaliteit beïnvloeden, je zelfvertrouwen naar beneden halen, maar ook fysieke klachten tot gevolg hebben zoals  rug-, schouder- en nekpijn of je houding verstoren!
 
Een siliconen shaper of een deelprothese is een niet-chirurgische oplossing om de symmetrie te herstellen. Wij hebben een uitgebreid assortiment shapers in verschillende vormen en maten om ervoor te zorgen dat we voor elke vrouw de juiste pasvorm kunnen aanbieden! Wij werken voor het aanpassen van een shaper altijd op afspraak. Je kan ons contacteren op het nummer 0032 3 651 86 17

 

BORSTPROTHESEN

Het is je overkomen....borstkanker... je zit in een rollercoaster van emoties...Het verlies van een borst is éen van de meest traumatische ingrepen die je als vrouw kan overkomen.

Wij willen jou helpen om met dit verlies om te gaan en je helpen je zelfvertrouwen terug te vinden... je weer op en top vrouw te voelen!

Meteen na de operatie kunnen wij jou reeds in het ziekenhuis bijstaan voor het opmeten van een voorlopige prothese. Deze prothese is zacht en licht om de wonde optimaal te laten genezen. Dit is dan ook een tijdelijke oplossing.

Zes weken na je operatie kan je je siliconen borstprothese laten aanmeten, dit best in combinatie met een aangepaste bh voor een optimaal draagcomfort.  In een ongedwongen vrouwelijke sfeer helpen wij jou bij het uitzoeken van een borstprothese die perfect bij jouw lichaam past.

Om jou het beste advies te kunnen geven, werken wij voor het aanpassen van een prothese graag op afspraak. Heb je vragen of kom je graag gewoon eens kennis maken, spring dan gerust vrijblijvend binnen!

Je kan ons steeds bereiken tijdens de openingsuren op het nummer: 0032 3 651 86 17