Lingerie Caress viert 60ste verjaardag!!!

  • Geplaatst op
Lingerie Caress viert 60ste verjaardag!!!

Op 5 december 1959 opende Anna Van den Heuvel haar lingeriewinkel recht tegenover de ingang van het oude gemeentehuis. Door haar grote liefde voor mooie stoffen en door haar enorme vakkennis als corsetièrre zette zij Lingerie Caress op de kaart.

Naast maatwerk corsetterie en borstprothesen, had zij 60 jaar geleden ook al een prachtig aanbod in lingerie, nachtmode en strandmode.

Haar dochter, Sophie groeide op in de winkel en als klein meisje werd zij verliefd op de mooie kanten en streelzachte zijden spulletjes. Sophie sloeg na haar kunstopleiding een andere richting uit, maar bleef haar mama steeds bijstaan in hun geliefde boetiek om dan in 2005 de winkel over te nemen.

Sophie houdt van mooie dingen…voor haar is het belangrijk om 200% achter haar merken te staan. Ze moeten perfect voelen, er perfect uitzien én perfect passen. Fijne materialen zoals kant , zijde en cashmere blijven haar favorieten. Sophie houdt van ontwerpen met uitmundende pasvormen. Enkel de beste merken worden door haar geselecteerd.

Naast een uitgebreide collectie lingerie tot H-cup (!), kan je bij Lingerie Caress ook terecht voor streelzachte nachtmode en loungewear…uitgevoerd in zuivere, natuurlijke materialen.

Heel het jaar door, dus ook in de winter stelt Sophie de mooiste selecties strandmode samen…badpakken en bikini’s in zachte materialen die de lijnen van het lichaam volgen, je figuur mooi laten uitkomen zonder te knellen, natuurlijk met bijpassende accessoires om je vakantiegarderobe compleet te maken!

De knowhow bij Lingerie Caress gaat verder dan het uitzoeken van mooie kanten setjes…ze zijn namenlijk ook gespecialiseerd in het aanpassen van postoperatieve lingerie en borstprothesen.

Lingerie Caress werd 60 jaar geleden opgericht en is tot op de dag vandaag nog steeds een trendsetter in de lingeriewereld. Zo mochten ze dit jaar in Parijs een prijs in ontvangst nemen als 1 van de beste lingeriedetaillisten in Europa.

Sophie en haar medewerksters, Mandy en Marleen, nodigen je graag uit tijdens het feestelijke opendeurweekend op vrijdag 29, zaterdag 30/11 en zondag 1 december!